Dessie´s blogg

GoMorron, GoMidda och GoKväll!

Kategori: Allmänt

Shuuuuuue!

Som jag skrev sist så skulle jag hjälpa till att släppa ut studenterna ifrån skolan och de gick ju sådär om jag ska vara ärlig!
Nästa år då jag tar studenten tror jag att de kommer gå so much better! :D mer välorganiserat :D
Efter flaken hade åkt frågade J.F om jag ville följa med på J.O's mottagning, de va det jag gjorde men innan de åkte vi hem till mammsen för att byra kläder eftersom de regnade så vi vart lite blöta xD
Sen drog vi hem till J.F där vi böt om än en gång, fast till lite finare kläder :) Vi sminkade oss hemma hos henne och käkade en varsin macka sen fick vi skjuts till mottagningen av pappa polis ;) .
J.O blev helt överväldigad när hon öppnade sina presenter asså jag överdriver inte när jag säger att de va som en unge som gått vilse i öknen och inte träffat på någon/något på en veckaoch sedan kommit fram till värsta paradiset :O
Idag har jag vart skiiit trött de blev kanske ett glas för mycket igår eftersom jag inte hittade till bussen som ligger precis utanför J.F. xD
Nu är jag hemma i Norrtälje iaf ska sova snart eftersom jag ska till Flatenbadet med min klass och 3 klasser till :) sen så ska jag passa min kusses hund hela helgen sen på måndag börjar jag jobba.. jag har skolavslutning nu på fredag medans alla redan har sommarlov.
Sorry men nu måste jag verkligen sova berättar mer om denna dag imorron ;)


ByeBye! pööööööööözz!!!!

Bild taajm...

Kategori: Allmänt

ice ice baabiy ;)

Thhaaaats me

hahahah ?????

moppe frilla

Lilla Trassel Trassel <3

5 Bilder får duga för nu ;)

Då va de dax ;)

Kategori: Allmänt

Shuuue!

När jag kom hem vid typ 5 va jag tvungen att ta något att äta så jag tog en avokado, sedan fick jag ett samtal att jag skulle göra maten. När maten va klar mådde jag illa så jag käkade inget utan jag gick ner till mitt hus, jag spydde :( uuuuusch!!!!
Seriöööst de här med att jag är besviken på mej själv är för att jag fattar inte varför jag inte kommer upp på mornarna, lixom vissa mornar märker jag inte ens när jag går tll andra sidan rummet för att stänga av min väckarklocka nån som har någon bra tips???
Jag looosar bara på de själv och de känns som om jag bara får en massa skiiit från allt och alla. Jag vll inte ens tbx till min mamma längre för att alla tre där hemma bara tjaffsar med mej och de va därför jag flyttade för att slippa de men nu är de över jag orkar inte med allt skiiit jag får ifrån alla jag vill flytta någonstans där jag kan vara själv där jag får bestämma vilken takt jag ska göra saker och speciellt vad jag ska göra...
Aja vet inte riktigt hur jag mår just nu men de känns piss :(
Sverige losade med 2-1 till Ukraina, + att Sverige hade 2 mål chanser men missade båda... Men men man ska inte vara besviken på dom vafan man ska inte vara en dålig förlorare! Vi satte ju första målet iallla fall ;)
Imorgon ska jag till skolan eftersom jag ska hjälpa 3:orna på deras utspring wohooo elr nåt ;)
Jag är sjukt förkyld, trött som fäään.
Det är orättvist!!!!! Alla slutar före mig! ALLA får sommarlov före mig! Jag slutar skolan kl. 10 på fredag och till och med 1:orna slutar före mig i min skola dom slutar 8.30 :O assssså!!!
Inte nog med det jag börjat jobba på måndag och tre veckor framöver :(
I'm gonna diiiiiiiiiie!
Bitcheees pllllllllz!
Som ni kanske vet så är jag lite utav ett BigBrother fan...
Det var feeeeeeeeel person som vann de va ju Annica som skulle ha vunnit eller Hanna R henne diggade jag som fan jag ser mej själv i henne som jag inte har gjort i någon annan ever!


Nu måste jag iaf sova ska upp om 4½ timmar....





ByeBye!!
GoNatt sov såå sööt pööz! :)

Besviken!!!

Kategori: Allmänt

Shuuue!!!

Nu får de vara nog asså jag är så jäkla besviken på mej själv!!
Jag ska åka in till Norrtälje nu så jag berättar sen varför... :@

Pözz